* * * * *
This is an example of a HTML caption with a link.

O nama

Dobro došli u Paraglajding klub Cirus

Ukoliko želite nezaboravan doživljaj, team building dan, hobi, tandem let ili neobični poklon nekom svom dragom na pravom ste mestu.

Paraglajding klub Cirus je mesto istomišljenika koji su obuzeti strašću prema letenju, koji šire bratstvo medju svim vazduhoplovcima i iskrenim ljubiteljima prirode. Paraglajding klub Cirus je jedan od najstarijih i najuspešnijh klubova u našoj zemlji i pokazao se kao sjajan organizator mnogih Paraglajding takmičenja i druženja. 

Paraglajding klub Cirus je osnovan 1994. godine na inicijativu iskrenih zaljubljenika u avanturu: Nenada Ćosića, Nenada Melovića, Gorana Dragovića i Miodraga Bujića. 

Ako ste letač sa malo iskustva ili pak početnik u našem klubu naći ćete iskusne pilote kojima će biti drago da vam pomognu da bezbedno uživate u ovom sportu. 

Paraglajding klub Cirus ima dobru bezbednosnu tradiciju, uglavnom zbog svesti svakog člana o svojim sposobnostima i nedostacima, zbog dobrog izbora opreme i vremena u kome obavljamo naše letačke aktivnosti i spemnosti da prenesemo naše iskustvo i da ništa ne prepustimo slučaju. 

Sportski duh, strastvena posvećenost letenju, ljubav preme prirodi i njenom očuvanju je naš imerativ svih ovih godina.