* * * * *
This is an example of a HTML caption with a link.

Appi fly

Dobrodošli u APPI Flying Centar CIRUS 

Dobrodošli u svet Paraglajdinga

APPI je Međunarodna organizacija koja je pionir u letenju paraglajderom i koja je naviše doprinela razvoju najkvalitetnijeg Paragliding obrazovanja. APPI Flying Centar Cirus je zvanična APPI škola letenja od juna 2012 godine i ima nivo *** (tri zvezdice) prema APPI standardima. APPI Flying Centar Cirus je jedina APPI registrovana škola letanja u Srbiji i deo je internacionalne mreže APPI škola letenja paraglajderom kojih ima u preko 35 zemalja sveta, na svim kontinentima.

APPI Flying Centar Cirus pruža profesinalni medjunarodni standard, najbolji pedagoški sistem, sigurnost, mogućnost on-line osiguranja i on-line resurse za obuku. Naš cilj je da vam pomognemo da srećno i pre svega bezbedno letite! To je naš prioritet i to je razlog što APPI postoji.

APPI Flying Centar Cirus omogućava Vam da dobijete APPI licencu koja je međunarodno priznata i ima najviši standard.

Onog trenutka kada se učlanite i postanete student APPI Flying Centar Cirus na adresi www.appifly.org možete pronaći sve potrebne informacije kako da unapredite svoje znanje i veštinu, steknete nove kvalifikacije, priručnike, ispite, informacije o letenju u drugim zemljama, atlas letenja, fotografije, liste APPI škola i još mnogo toga, a od škole ćete dobiti odgovarajuću dokumentaciju i na srpskom jeziku.

Korist koju imate kao student APPI Flying Centra Cirus i APPI član, je da bilo koji APPI Pilot može dobiti jedan dan besplatne pomoći u bilo kojoj APPI školi na svetu.
APPI vas čini srećnim!

Kao student APPI Flying Centar Cirus i član APPI-ja Vi:

>Dobijate najbolji standard obuke letenja paraglajdingom na celom svetu
>Pronalazite škole i najbolja mesta za letenje širom sveta
>Dobijate garanciju od najboljih paragliding škola
>Dobijate Vašu pilotsku dozvolu i međunarodnu sertifikaciju
>Podižete svoj nivo letenja po celom svetu
>Pronalazite nove prijatelje gde god da krenete
>Učestvujete i aktivni ste u svetu paraglajdinga